Der er ikke tilføjet nogen projekter endnu. Vær den første!

Gavekort for 50.000 kroner til jem & fix

Vi afholder konkurrencen sammen med lavpris byggemarkedet jem & fix, og hvis du vinder konkurrencen, kan du for alvor gå shop-amok i en af deres mange butikker.

Med mindst 9.000 varenumre finder du alt indenfor belægning, trælast, værktøj, haveredskaber, beslag, skruer og meget, meget mere i jem & fix-butikkerne.

Du finder alle de store varemærker i butikkerne. Den eneste forskel er, at hos jem & fix er  priserne banket i bund.

Udover et hav af varenumre i butikkerne, finder du også høflig selvbetjening. Hos jem & fix kender de deres kunder, og kunderne ved som regel godt, hvad de skal bruge til deres gør det selv-projekter. Derfor prioriterer jem & fix billige varer frem for rådgivning.

Du kommer altså langt for lidt i jem & fix, og med et af vores gavekort i hånden er du derfor  godt i gang med dit næste gør det selv-projekt.

Jeg starter altid i jem & fix

Der, hvor jeg bor, ligger der fire meget forskellige byggemarkeder indenfor 10 minutters køreafstand. Når jeg skal købe ind til et projekt, besøger jeg tit dem alle fire. Erfaringen har lært mig altid at starte i jem & fix. Her finder jeg alle basistingene til en skarp pris. Og det er uanset om det er fliser, brædder eller skruer, så er det nøjagtig den samme vare som på den anden side af gaden, det er bare markant  billigere. Derfor 😉

Søren Prien, Chefredaktør og gør det selv-mand.

 


SIDSTE FRIST for tilmelding er d. 21. oktober 2024 klokken 10:00

Så snart alle projekterne er kigget igennem, vil vinderne få direkte besked. Hele konkurrencen afsluttes med en stor artikel her på hjemmesiden, hvor vi viser de bedste projekter frem.


Det kan du vinde:

• Danmarks bedste projekt: Gavekort på 25.000 kroner
• Publikumsprisen: Gavekort på 10.000 kroner
• Bedste håndværk: Gavekort på 5.000 kroner
• Bedste bad: Gavekort på 5.000 kroner
• Mest kreative: Gavekort på 5.000 kroner

Præmierne er personlige og kan ikke videresælges eller veksles til kontanter.


Generelle betingelser

Alle kan deltage i konkurrencen. Eneste krav for tilmelding er:

  • Du har selv udført arbejdet.
  • Du sender os minimum 5 billeder (et foto af det færdige resultat + MINDST 4 arbejdsbilleder).
  • Send endnu flere arbejdsbilleder for, at publikum, Gør Det Selv og jem & fix bedre kan vurdere kvaliteten af arbejdet.
  • Du kan kun deltage med det samme projekt én gang. Projekter, der før har været tilmeldt Danmarks Bedste gør Det Selv-projekt, kan heller ikke deltage.

Når du deltager i konkurrencen Danmarks bedste projekt, accepterer du, at Gør Det Selv må kontakte dig via e-mail eller telefon vedrørende dit indsendte projekt. Når du accepterer de generelle betingelser, overdrager du samtidig den fulde ophavsret til tekst og billeder til Bonnier Publications A/S, der udgiver Gør Det Selv. Med fuld ophavsret menes retten til at publicere, genpublicere og videresælge materialet til brug på analoge og digitale platforme i hele verden. Gør Det Selv udkommer pt. i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Letland.

Tekster, billeder og øvrige oplysninger vil blive opbevaret hos servervirksomheden Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses på https://bonnierpublications.com/privatlivspolitik/

Sådan finder vi vinderen:

https://goerdetselv.dk/om-goer-det-selv/har-du-lavet-danmarks-bedste-projekt-2024