Vind TONSVIS af fedt værktøj fra SKIL

Vi har slået os sammen med værktøjsproducenten SKIL, og hvis du vinder i konkurrencen, kan du for alvor få fyldt op på værkstedet med MASSER af kvalitetsværktøj og stærke havemaskiner. SKIL’s store produktkatalog byder på +70 værktøjer, som vinderne af Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt selv kan gå på indkøb i!

Uanset om du arbejder indendørs med at sætte gipsplader op i loftet eller knokler udendørs med at få styr på hækken har SKIL et kvalitetsværktøj til opgaven. Og det helt smarte er, at alle værktøjerne bruger det samme batteri. SKIL’S brede udvalg af værktøjer tæller blandt andre: Skruemaskiner, borehamre, slagskruemaskiner, multicuttere, vinkelslibere, stiksave, rundsave, slibemaskiner, bajonetsave, motorsave, plæneklippere, hækkeklippere, løvblæsere og kanttrimmere.

 

Fra Testredaktøren
SKIL har taget et syvmileskridt op ad kvalitetsstigen i de seneste år og er ofte med i top 3, når vi tester værktøj. Senest har de vundet stortesten af plæneklippere, hvor deres testdeltager ved samme lejlighed blev kåret som Godt Køb. Mange af deres værktøjer har funktioner, man ellers kun ser på maskiner til professionelle håndværkere – men til en lavere pris,” siger Gør Det Selv’s testredaktør Martin Mogensen.

 


SIDSTE FRIST for tilmelding er d. 24. oktober 2022 klokken 10:00.

Så snart alle projekterne er kigget igennem, vil vinderne få direkte besked. Hele konkurrencen afsluttes med en stor artikel her på hjemmesiden, hvor vi viser de bedste projekter frem.


Det kan du vinde:

• Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt: Gavekort på 25.000 kroner
• Publikumsprisen: Gavekort på 10.000 kroner
• Bedste håndværk: Gavekort på 5.000 kroner
• Bedste genbrug: Gavekort på 5.000 kroner
• Mest kreative: Gavekort på 5.000 kroner

Derudover kommer vinderprojektet på forsiden af magasinet Gør Det Selv.

Gavekortene kan udelukkende bruges på værktøj fra SKIL. Præmierne er personlige og kan ikke videresælges eller veksles til kontanter.


Generelle betingelser

Alle kan deltage i konkurrencen. Eneste krav for tilmelding er:

  • Du har selv udført arbejdet.
  • Du sender os minimum 5 billeder (et foto af det færdige resultat + 4 arbejdsbilleder).
  • Du kan også vælge at sende endnu flere arbejdsbilleder for, at publikum, Gør Det Selv og SKIL bedre kan vurdere kvaliteten af arbejdet.

Når du deltager i konkurrencen Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt, accepterer du, at Gør Det Selv må kontakte dig via e-mail eller telefon vedrørende dit indsendte projekt. Når du accepterer de generelle betingelser, overdrager du samtidig den fulde ophavsret til tekst og billeder til Bonnier Publications A/S, der udgiver Gør Det Selv. Med fuld ophavsret menes retten til at publicere, genpublicere og videresælge materialet til brug på analoge og digitale platforme i hele verden. Gør Det Selv udkommer pt. i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Letland.

Tekster, billeder og øvrige oplysninger vil blive opbevaret hos servervirksomheden Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses på https://bonnierpublications.com/privatlivspolitik/

Sådan finder vi vinderen:

https://goerdetselv.dk/om-goer-det-selv/er-du-danmarks-bedste-goer-det-selver