Vind TONSVIS af fedt værktøj fra RYOBI ONE+

Vi har slået os sammen med RYOBI og præsenterer de hidtil bedste præmier en helhjertet gør det selv'er kan vinde. Tre gavekort til RYOBI's ONE+serie af 18 volts-batteriværktøj. Med andre ord kan du vinde et gavekort på 25.000 kroner, 15.000 kroner og 10.000 kroner, du frit kan vælge RYOBI ONE+værktøj for.

 

Få fyldt værkstedet op til bristepunktet

150 forskellige batteriværktøjer på 18 volt til både værkstedet og haven, som passer til det præcis samme batteri. Det er, hvad der gemmer sig bag RYOBI ONE+. Og vinder du 1-, 2-, eller 3-pladsen kan du frit vælge mellem alle 150 værktøjer og havemaskiner.


SIDSTE FRIST for tilmelding er d. 1. oktober 2021 klokken 23:59.

Så snart alle projekterne er kigget igennem, vil vinderne få direkte besked. Hele konkurrencen afsluttes med en stor artikel, hvor vi viser de bedste projekter frem.

Generelle betingelser

Alle kan deltage i konkurrencen. Eneste krav for tilmelding er:

  • Du har selv udført arbejdet.
  • Du sender os minimum 5 billeder (et foto af det færdige resultat + 4 arbejdsbilleder).
  • Du kan også vælge at sende endnu flere arbejdsbilleder for, at publikum, Gør Det Selv og RYOBI bedre kan vurdere kvaliteten af arbejdet.

Når du deltager i konkurrencen Danmarks BEDSTE gør det selv-projekt, accepterer du, at Gør Det Selv må kontakte dig via e-mail eller telefon vedrørende dit indsendte projekt. Når du accepterer de generelle betingelser, overdrager du samtidig den fulde ophavsret til tekst og billeder til Bonnier Publications A/S, der udgiver Gør Det Selv. Med fuld ophavsret menes retten til at publicere, genpublicere og videresælge materialet til brug på analoge og digitale platforme i hele verden. Gør Det Selv udkommer pt. i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Letland.

Tekster, billeder og øvrige oplysninger vil blive opbevaret hos servervirksomheden Hetzner.com i Tyskland.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses på https://bonnierpublications.com/privatlivspolitik/

Sådan finder vi vinderen:

https://goerdetselv.dk/om-goer-det-selv/er-du-danmarks-bedste-goer-det-selver