Konkurrencen er slut
Overskrift: Orangeri af genbrugsmaterialer
GDS'er: Claus Hoeeg Olsen
Stemmer: 10

Visninger: 230
Beskrivelse: Orangeriet er bygget med udgangspunkt i at skabe et rum, der kan benyttes hele året. Orangeriet er ca 30m2 og let isoleret. Orangeriet er bygget at vinduespartier der nænsom er demonteret fra en gammel biograf i København. Vinduerne var tiltænkt at skrottes. Alle vinduespartier er bevaret med i oprindelige proportioner. Vinduer i Bagvæggen mod øst er skåret og tilpasset i sprosser, for at etablere en brystning til sofavæg. Alle oprindelige 1 lag glas, er udskiftet og kittet på ny. Det runde vindue, er fra en ejendom i indre København, som skulle kaseres. I taget er der etableret små ovenlys, for at etablere cirkulation i de varme måneder. Projektet er færdige og har taget 4-5 måneder i fritiden.